Hoewel de meeste van onze toegewijde koffiefans fanatieke thuiskoffiebrouwers zijn die hun dranken van nul af willen maken, zullen er altijd wel een paar mensen zijn die ook genieten van het gemak en de snelheid van koffiezetmachines voor thuis en koffiecapsules. Nu zijn er veel verschillende merken koffiezetapparaten voor thuis die capsules of pods gebruiken omdat ze ook algemeen bekend zijn. Maar Nespresso is misschien wel een van de meest bekende namen.

Hieronder hebben we een eenvoudige handleiding samengesteld voor het kiezen van de beste Nespresso-capsules voor jouw persoonlijke smaak.

De Nespresso machines

nespresso machine

De machines van Nespresso gebruiken een origineel, gepatenteerd koffie-“pod “-systeem om één kopje koffie van superieure kwaliteit te produceren. De machines kunnen vrijwel door iedereen worden gebruikt. Je laadt gewoon de door jou gekozen pod in de machine, drukt op de startknop en wacht terwijl de machine voorbereidingen treft en je brouwsel voor je maakt.

Terwijl de machine heet water door de koffiepad blaast, wordt de koffiesmaak geëxtraheerd en stroomt het brouwsel in je kopje. Voordat je gaat brouwen, kun je de cupmaat en de koffiecapsule kiezen die je de smaak en de kracht van het brouwsel wilt geven. Een Nespresso-apparaat kan ook worden gebruikt voor het maken van lattes en cappuccino’s, maar je moet dan wel eerst een afzonderlijke elektrische melkopschuimer aan je koffieset toevoegen en zelf de afgewerkte drank maken.

Capsulecultuur

Nespresso heeft veel verschillende soorten koffiecapsules uitgebracht voor gebruik in combinatie met zijn koffiezetmachines voor thuis. Nu, dat kan het verschil ertussen verduidelijken en een uitdaging maken van het selecteren van de beste. Hier is dus onze uitgebreide gids voor de wondere wereld van de Nespresso-koffiepods. Niet alle Nespresso-capsules worden op dezelfde manier gemaakt … Elke Nespresso-pod is niet zomaar een Nespresso-pod. Er zijn verschillende basistypesvan capsules die “collecties” vormen:

nespresso guide

Les types de capsules Espresso

Nespresso-espressocapsules bevatten de traditionele, superieure kwaliteitskoffie die de meeste koffiefans met genot drinken. De Espresso-collectie heeft zeven pads met verschillende sterkten die gemengde koffie bevatten.

Pure Origine-capsules

Op dezelfde manier zijn de Pure Origine-pods espresso’s, behalve dat de koffie in de driepod-collectie kan worden gevolgd tot één enkele plaats van herkomst.

Lungo-capsules

Lungo-pods worden gebruikt voor het maken van een “grotere” drank. Bij het maken van een lungo zou je ongeveer dezelfde hoeveelheid water gebruiken die je zou gebruiken in een espresso.

De-caffeinato-capsules

De-caffeinatos zijn gespecialiseerde decaff-pods van Nespresso. Er zijn 4 decaff pods in de Nespresso-collectie, variërend wat betreft de intensiteit van de smaak die ze geven.

Oké, nu je dus volledig op de hoogte van de Nespresso-pod collecties en hun kwaliteiten, kijken we beter kijken naar wat je met elk ervan krijgt. Houd de capsules Volluto en Dulsão Do Brazil in de gaten! Ze zijn onze persoonlijke favorieten.

En als je niet zeker weet voor welke smaak je moet kiezen, raden we je ten zeerste aan om een van de Nespresso-variëteitpakketten uit te proberen!Houd er rekening mee dat niet alle Nespresso-capsules compatibel zijn met de oudere Vertuoline-koffiezetmachines van Nespresso.

 

Post not found !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>